L'arròs típic del Delta de L'EbreLogo Facebook

Arròs ecologico

Arròs ecologico

logotipo CCPAE

realizar pedido

Arròs ecològic (BIO)

L’arròs Ecològic -orgànic Molí de Rafelet ha estat cultivat, elaborat i envasat, sense l’ús de cap producte de síntesis química, complint els paràmetres fixats pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Prové de petits agricultors de cultiu ecològic i elaborat artesanalment en un moli de fusta de l’any 1935, acreditat amb el segell del CCPAE, per a elaborar i envasar arròs ecològic.

Es recomana la seva utilització per a arrossos bullits, paelles, arrossos caldosos, melosos, ensalades, arròs amb llet ,... i per una cuina equilibrada i natural.

Disposem de:

Arròs ecològic -orgànic Semi-blanc Moli de Rafelet envasat en saquets de tela i després al buit en formats de 1kg i 2 kg.

També en sacs de 25kg.

Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs i el temps de cocció esta entre els 12-14 minuts; es a dir, es cou 4 minuts abans que la resta d’arrossos ecològics.

Arròs ecològic-orgànic Integral Moli de Rafelet integral, envasat en saquets de tela i després al buit en formats de 1kg i 2 kg. També en sacs de 25kg.

Per a paelles necessita 3,5 gots de caldo per un d’arròs i el temps de cocció esta entre els 30-45 minuts.
Arròs partit ecològic -orgànic Molí de Rafelet en sacs de 25 kg (sota comanda).