L'arròs típic del Delta de L'EbreLogo Facebook

Arròs marisma

Arròs marisma

realizar pedido

Arròs Marisma artesanal

L’arròs Marisma Molí de Rafelet, es un arròs cultivat i elaborat en les terres del Parc Natural Delta de l’Ebre; de collita pròpia limitada i amb unes característiques culinàries excepcionals. Es recomana per arrossos caldosos i melosos, arròs amb llet ; també per a risottos. (Hi ha que treure l’arròs al punt)

L’arròs Marisma Molí de Rafelet té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional; al estar elaborat en un moli artesà i no portar cap tractament químic de conservació. Per això, està envasat al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’arròs acabat d’elaborar.

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això es molt important.

La cocció es de 10-12 minuts, es a dir, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos, mantenint totes les seves propietats. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

L’arròs Marisma Integral Molí de Rafelet, necessita 3,5 gots de caldo per un d’arròs. La seva cocció esta entre 30-45 minuts.

Es recomana per a  paelles integrals, arròs bullit, ensalades,...