L'arròs típic del Delta de L'EbreLogo Facebook

Arròs i salut

Arròs i salut

L’arròs de les varietats Bomba, Marisma, Reserva, tenen “sabor i gust a arròs”, per la seva elaboració i envasat artesanal, en un moli de l’any 1935, que a més es pot visitar.
L’arròs Moli de Rafelet es un arròs que des de la sega, fins al seu l’envasa’t, no porta cap tractament químic de conservació(esterilització) del gra i tampoc cap conservant afegit. Per això, l’arròs està envasat al buit.

Arròs blanc o semi-blanc: Es l’arròs, on desprès de treure-li la closca, se li treu el cilindre, per a passar de integral a semi-blanc. L’arròs Moli de Rafelet es un arròs molt digestiu i a mes té “un sabor i gust, a l’arròs d’abans”.

Arròs Integral: Es l’arròs, que únicament se li treu la càscara que envolta el gra. Disposa de moltes més vitamines i fibra que l’arròs blanc o semi-blanc; cal destacar la gran quantitat de vitamines del grup B i de fibra dietètica.

Arròs artesanal ecològic Molí de Rafelet, ja sigui semi-blanc o integral, es un arròs més saborós, es a dir “té un sabor i gust a l’arròs d’abans”; al estar elaborat i envasat de forma artesana.