Arròs Bomba

3,50 41,50 

L’arròs Molí de Rafelet “Bomba” té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. L’arròs bomba és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, té una elaboració i assecat natural. Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral. 

Categories:

Característiques

L’arròs Molí de Rafelet “Bomba”, és un arròs cultivat, elaborat i envasat en les terres del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera); de collita familiar limitada i de petits agricultors que els supervisem el cultiu; amb unes característiques culinàries excepcionals.

Es recomana per paelles, arrossos secs, caldosos i melosos, i arròs amb llet. Té una gran resistència a l’empastat i el creixement del gra en la cocció és més del doble.

A l’estar elaborat en un molí artesà i baix la tradició familiar de més de 100 anys, no porta cap additiu de conservació. Per això, l’envasem al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’un arròs recent elaborat.

 

Temps de Cocció – Bomba blanc

La cocció, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos Bomba, mantenint totes les seves propietats de textura i sabor. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

 

Temps de Cocció – Bomba integral

L’arròs Molí de Rafelet “Bomba integral”, necessita 3,5 gots d’aigua o caldo per un d’arròs. La seva cocció esta entre 30-45 minuts.

 

Aquest arròs és ideal per a…

L’arròs Bomba blanc està especialment indicat per a arrossos secs, caldosos o melosos. L’arròs Bomba integral és molt recomenable per a amanides, arròs bullit i arrossos per acompanyar plats, etc..

 

Conservació

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això és molt important!

Pes N/A

També et pot interessar…