Arròs Ecològic

7,00 33,50 

El nostre Arròs Ecològic és d’elaboració completament artesanal, preservant el sabor i la qualitat d’un arròs únic. Amb un gust excepcional és una excel·lent opció per als comensals més exigents.

 

Categories:

Característiques

L’arròs ecològic, es un arròs cultivat i elaborat en les terres del Parc Natural Delta de L’Ebre, de collita familiar limitada i de petits agricultors; amb unes característiques culinàries excepcionals.

Es recomana per  arrossos secs, melosos, amanides, i arròs amb llet. (S’ha de treure l’arròs al punt).

Està elaborat en un moli artesà i baix la tradició familiar de més de 100 anys; i seguint la normativa del Consell Regulador d’agricultura Ecològica .  No porta cap additiu de síntesi química de conservació. Per això, està envasat al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’un arròs recent d’elaborat.

Temps de Cocció – Ecológic blanc

La cocció, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos, mantenint totes les seves propietats. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

Temps de Cocció – Ecològic integral

L’arròs  Molí de Rafelet “Ecologic Integral”, necessita 3,5 gots d’aigua o  caldo per un d’arròs. La seva cocció esta entre 30-45 minuts.

Aquest arròs és ideal per a…

Es recomana per a paelles, arrossos secs, melosos, amanides,  arròs bullit, arròs per acompanyar plats,…

Conservació

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això es molt important.

Pes N/A

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top