El Delta de l’Ebre és un dels paratges naturals més fascinants de la costa mediterrània. Situat al sud de Catalunya, a la província de Tarragona, el delta es troba a uns 160 km de Barcelona, a 75 km de Tarragona, a 100 km de Castelló i 200 km de Zaragoza. Amb més de 300 km² de superfície, el delta del riu Ebre és la zona humida més extensa de Catalunya i una de les més importants de la península ibèrica.

Delta de l'Ebre

Biodiversitat

El Delta de l’Ebre compta amb una gran varietat d’hàbitats, des de platges i dunes fins a arrossars, llacunes i aiguamolls, la qual cosa fa que sigui una llar per a una gran diversitat d’espècies animals i vegetals.

Riquesa Natural

Els sediments del riu Ebre, que s’han dipositat durant segles, han creat amb els anys una zona fèrtil i productiva. Els arrossars, les plantes aquàtiques i els boscos de ribera són alguns dels exemples de la riquesa natural que es troba en el Delta.

Patrimoni Cultural

També té un important patrimoni cultural, amb tradicions i costums que s’han mantingut durant generacions. La pesca, l’agricultura i la gastronomia són alguns dels aspectes més destacats del seu patrimoni cultural.

Delta Ebre

Què trobaràs al Delta de l’Ebre

El delta es caracteritza per les seves aigües tranquil·les, les platges infinites, les llacunes, les salines i les arrossars, que converteixen aquest espai natural en un lloc únic i inoblidable. El clima mediterrani fa que el delta sigui una zona de temperatures suaus i agradable durant tot l’any.

Gaudeix de la Natura

Una de les millors maneres de descobrir el Delta de l’Ebre és a través dels seus camins i rutes ciclables, que permeten als visitants gaudir de la bellesa del paisatge i la fauna autòctona. A més, hi ha diferents punts d’interès turístic, com ara el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Far del Fangar, el poble de Poble Nou del Delta, la Punta del Fangar i la desembocadura del riu Ebre, entre altres.

Els amants de la natura podran contemplar diferents espècies d’aus, com ara flamencs, cormorans, àguiles pescadores, gavines, entre altres. També es poden fer rutes per les zones més tancades del delta per veure els cérvols o fins i tot els senglars.

El Delta del riu Ebre és també conegut per la seva gastronomia, que destaca per l’arrossar, els llagostins, les angules i les ostres, entre altres delícies culinàries. En definitiva, el delta del riu Ebre és un espai natural únic, on la natura i el paisatge s’uneixen per crear una experiència turística inoblidable per a totes aquelles persones que estimen la natura, la bellesa i la tranquil·litat.

Natura
Pack Delta

Tot el sabor del Delta a la teva taula

El Pack Delta és una experiència gastronòmica que et durà a les terres del Delta de l’Ebre. Podràs crear autèntics plats de la cuina del Delta des de la comoditat de la teva llar, i impressionar els teus convidats amb els autèntics sabors de la nostra terra.

Pack Delta

Especial Degustació

El Pack Degustació és la manera perfecta d’experimentar la varietat i la qualitat dels nostres arrossos artesanals. És una oportunitat única de provar els nostres productes i és una selecció iIdeal per als amants dels arrossos que busquen la màxima qualitat i autenticitat.