Farina d’arròs

3,00 6,50 

La farina d’arròs del Molí de Rafelet destaca per la seva textura fina i suau, així com per la seva versatilitat en la cuina. Elaborada amb arròs de qualitat i sense additius, és una opció ideal per a celíacs i persones amb intoleràncies. Perfecta per a plats salats i dolços i per a la pastisseria.

Categories:

La farina d’arròs del Molí de Rafelet és un producte elaborat amb arròs de qualitat, cultivat i seleccionat amb cura per garantir la màxima frescor i sabor. Aquesta farina és perfecta per a la preparació de plats dolços i salats, així com per a la pastisseria i la rebosteria.

El Molí de Rafelet és una empresa compromesa amb la qualitat i el respecte per la natura, per la qual cosa la seva farina d’arròs és un producte totalment natural i sense additius, que es distingeix per la seva textura fina i suau, així com per la seva gran versatilitat en la cuina.

A més, la farina d’arròs del Molí de Rafelet és una opció ideal per a aquelles persones que pateixen intoleràncies alimentàries o segueixen una dieta sense gluten, ja que és un producte totalment apte per a celíacs i persones amb al·lèrgies al gluten.

Ara ja pots gaudir de la millor farina d’arròs per a les teves receptes, amb la garantia de qualitat i sabor que ofereix el Molí de Rafelet. Un producte únic i exquisit que segur que farà les delícies dels amants de la cuina i la pastisseria.

Pes N/A

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top