Crema d’arròs amb llet

5,75 

La crema d’arròs amb llet “Dely&Rice” Molí de Rafelet és un postre tradicional i deliciós, elaborat amb una tècnica artesanal i amb ingredients seleccionats. La seva textura suau i sedosa, juntament amb el seu sabor subtil i autèntic, la converteixen en una opció imprescindible per a tots els amants de la gastronomia de qualitat.

Categories:

La crema d’arròs amb llet Molí de Rafelet “Dely&Rice” és un producte artesanal i exquisit que combina la farina d’arròs de qualitat amb ingredients del postre típic del Delta. Aquesta crema és un postre tradicional de la cuina catalana que es caracteritza per la seva textura suau i sedosa, i per un sabor dolç i subtil.

A Molí de Rafelet estem compromesos amb la qualitat i la tradició, i això es reflecteix en la nostra crema d’arròs amb llet. Elaborada amb una tècnica artesanal i amb ingredients seleccionats, aquesta crema és un producte autèntic i exclusiu que no deixarà a ningú indiferent.

La crema d’arròs amb llet “Dely&Rice” és un producte natural, sense additius i sense conservants, la qual cosa la converteix en una opció saludable i deliciosa per a tota la família. Els seus ingredients són d’origen 100% natural, seleccionats amb cura per obtenir el millor sabor i la millor textura. A més és un postre versàtil, perfecte per a gaudir en qualsevol moment del dia. És ideal per a maridar amb altres postres o fruites, o bé per a gaudir sola. També es pot utilitzar com a ingredient per a altres receptes de cuina o pastisseria.

Pes 0,280 kg

També et pot interessar…