Caprici

El lot de productes Caprici és una opció perfecta per a gaudir d’una experiència gastronòmica completa i deliciosa. Inclou un paquet de 500gr de l’arròs Molí de Rafelet que tu prefereixis, una cervesa d’arròs Theresa artesana de qualitat, un postre tradicional i autèntic com és una crema d’arròs amb llet i una cullera de fusta. Aquest pack és una opció ideal per a regalar o per a gaudir en família o amb amics, i és una garantia de qualitat i sabor excepcionals.

Categories:

El pack Caprici és una opció excel·lent per a tots els amants de la gastronomia de qualitat. Aquest pack conté tres productes excepcionals del Molí de Rafelet, que combinen per a crear una experiència gastronòmica única.

La cervesa d’arròs Theresa del Molí de Rafelet és una cervesa artesana, lleugera i refrescant, que combina els sabors de la cervesa tradicional amb l’arròs de qualitat. Aquesta cervesa destaca per la seva textura suau i el seu sabor subtil, que la converteixen en un complement ideal per a gaudir amb qualsevol plat.

El paquet de mig kilo de qualsevol dels arrossos del Molí de Rafelet és el complement perfecte per a la cervesa. Aquests arrossos són cultivats i seleccionats amb cura, garantint la màxima qualitat i el millor sabor. Els arrossos del Molí de Rafelet són un producte estrella de l’empresa, i aquest pack permet triar qualsevol d’ells per a gaudir a casa.

La crema d’arròs amb llet del Molí de Rafelet és un postres tradicional i exquisit, elaborat amb l’arròs de qualitat del Molí de Rafelet i la llet fresca. Aquesta crema destaca per la seva textura suau i sedosa, i per un sabor dolç i subtil que enamorarà els paladars més exigents.

Pes 2 kg

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top