Paella per a dos

El pack Paella per a dos és una opció perfecta per a gaudir d’una autèntica paella a casa, amb els millors ingredients i la màxima qualitat. Aquest pack disposa de tot el necessari per a elaborar la paella amb èxit: arròs artesanal Molí de Rafelet en la varietat que prefereixis (bomba, marisma, carnaroli o gran reserva) en les versions blanc o integral, també inclou dues cerveses d’arròs Theresa, un excel.lent fumet de peix i una culera de fusta. Una opció completa, còmoda i deliciosa per a compartir amb la família i amics.

Categories:

El pack Paella per a dos del Molí de Rafelet és una opció perfecta per a gaudir d’una deliciosa paella a casa, de manera fàcil i còmoda. Aquest pack conté els millors ingredients per a elaborar una autèntica paella: 2 cerveces d’arròs Theresa del Molí de Rafelet, un paquet de mig kilo de qualsevol dels arrossos del Molí de Rafelet, una llauna de fumet de peix artesà d’una empresa local de la zona “Pesca Ràpita” i una cullera de fusta.

Les cerveses d’arròs Theresa del Molí de Rafelet són el complement perfecte per a aquesta paella. El seu sabor fresc i subtil, juntament amb la seva graduació alcohòlica baixa, la converteixen en una cervesa lleugera i refrescant, ideal per a gaudir acompanyant una paella.

Els arrossos del Molí de Rafelet són el producte estrella de l’empresa. Cultivats i seleccionats amb cura, aquests arrossos són una garantia de qualitat i sabor autèntic. Amb aquest pack, es pot triar qualsevol dels arrossos del Molí de Rafelet per a elaborar la paella.

La llauna de fumet de peix artesà d’una empresa local de la zona “Pesca Ràpita” és un ingredient clau per a obtenir el sabor autèntic de la paella. El seu fumet de peix està elaborat amb els millors productes frescos de la zona, i és un complement perfecte per a l’arros.

Finalment, la cullera de fusta és l’element que completa aquest pack Paella per a dos del Molí de Rafelet. Una paella és un plat per a compartir, i aquesta cullera de fusta és la millor opció per a gaudir de la paella en companyia.

Si es desitja, aquest pack també es pot demanar amb una paella, la qual cosa converteix aquesta opció en una solució completa i còmoda per a gaudir d’una paella a casa.

També et pot interessar…