Cervesa d’Arròs Theresa

3,75 14,00 

La cervesa d’arròs Theresa és una cervesa lleugera i refrescant, amb un sabor subtil i autèntic. Elaborada amb arròs de qualitat i amb una tècnica artesanal, és una opció perfecta per a gaudir en qualsevol moment, acompanyada de plats lleugers i frescos. La seva versatilitat, juntament amb la seva qualitat i sabor únic, la converteixen en una opció imprescindible per a tots els amants de la cervesa i la gastronomia de qualitat.

Categories:

La cervesa d’arròs Theresa és un producte únic i exquisit que combina els sabors de la cervesa tradicional amb l’arròs de qualitat. Elaborada amb arròs cultivat i seleccionat amb cura, aquesta cervesa destaca per la seva textura suau i el seu sabor fresc i subtil.

La cervesa d’arròs Theresa és una cervesa lleugera, amb una graduació alcohòlica baixa, que la converteix en una opció ideal per a gaudir en qualsevol moment del dia. Aquesta cervesa és perfecta per a maridar amb plats lleugers i frescos, com ara amanides, peixos i mariscs, i és una excel·lent opció per a refrescar-se durant els mesos d’estiu.

El Molí de Rafelet és una empresa compromesa amb la qualitat i la tradició, i això es reflecteix en la seva cervesa d’arròs Theresa. Elaborada amb una tècnica artesanal i amb una selecció minuciosa d’ingredients, aquesta cervesa és un producte autèntic i exclusiu que no deixarà a ningú indiferent.

A més, la cervesa d’arròs Theresa Moli de Rafelet és una cervesa amb una gran quantitat d’arròs, i amb malt d’ordi. Això, juntament amb la seva elaboració totalment natural i sense additius, la converteix en una opció saludable i deliciosa per a tots els amants de la cervesa.

Pes N/A

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top