Arròs Bahia

L’arròs Bahía té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional.

Categories:

Característiques

L’arròs Bahía, és un arròs cultivat, elaborat i envasat en les terres del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera); de collita familiar limitada i de petits agricultors que els supervisem el cultiu; amb unes característiques culinàries excepcionals.

A l’estar elaborat en un molí artesà i baix la tradició familiar de més de 100 anys, no porta cap additiu de conservació. Per això, l’envasem al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’un arròs recent elaborat.

 

Temps de Cocció – Bahía blanc

La cocció, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos, mantenint totes les seves propietats. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

 

Aquest arròs és ideal per a…

L’arròs Bahía blanc es recomana per a paelles, arrossos secs i melosos; així com arròs bullit i arròs amb llet (s’ha de treure l’arròs al punt).

 

Conservació

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això és molt important!

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top