Arròs Marisma

2,50 21,50 

L’arròs Marisma de Molí de Rafelet té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral. 

Categories:

Característiques

L’arròs Molí de Rafelet “Marisma”, és un arròs cultivat i elaborat en les terres del Parc Natural Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera); de collita familiar limitada i de petits agricultors; amb unes característiques culinàries excepcionals.

Es recomana per arrossos secs, melosos, amanides i arròs amb llet. (S’ha de treure l’arròs al punt).

A l’estar elaborat en un molí artesà i baix la tradició familiar de més de 100 anys, no porta cap additiu de conservació. Per això, està envasat al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’un arròs recent elaborat.

 

Temps de Cocció – Marisma blanc

La cocció, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos, mantenint totes les seves propietats. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

 

Temps de Cocció – Marisma integral

L’arròs Molí de Rafelet “Marisma Integral”, necessita 3,5 gots d’aigua o caldo per un d’arròs. La seva cocció esta entre 30-45 minuts.

 

Aquest arròs és ideal per a…

Es recomana per a arrossos secs, arrossos melosos, amanides, arròs bullit, arròs per acompanyar plats, etc.

 

Conservació

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això es molt important!

Pes N/A

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top