Arròs Gran Reserva

14,00 30,00 

L’arròs Molí de Rafelet “Gran Reserva” és una varietat ancestral que es cultivava al Delta de l’Ebre de fa més de 80 anys. És una varietat que té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. L’arròs Gran Reserva és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors i un assecat natural.

Categories:

Característiques

L’arròs Molí de Rafelet “Gran Reserva”, és un arròs cultivat, elaborat i envasat en les terres del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera); de collita familiar limitada i varietat recuperada de més de 80 anys; amb unes característiques culinàries excepcionals.

Es recomana per paelles, arrossos secs, caldosos i melosos. Té una gran resistència a l’empastat i el creixement del gra en la cocció és més del doble.

A l’estar elaborat en un molí artesà i baix la tradició familiar de més de 100 anys, no porta cap additiu de conservació. Per això, l’envasem al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’un arròs recent elaborat.

 

Temps de Cocció – Gran Reserva

La cocció, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos, mantenint totes les seves propietats de textura i sabor. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a paelles necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

 

Aquest arròs és ideal per a…

L’arròs Gran Reserva està especialment indicat per a paelles, arrossos secs, melosos i arròs amb bacallà.

 

Conservació

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això és molt important!

Pes N/A

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top