Arròs Carnaroli

3,50 40,50 

L’arròs Molí de Rafelet “Carnaroli” té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional; L’arròs Carnaroli és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, té una elaboració artesanal i assecat Natural . Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral.

Categories:

Característiques

L’arròs Molí de Rafelet “Carnaroli”, és un arròs cultivat, elaborat i envasat en les terres del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera); de collita familiar limitada i de petits agricultors que els supervisem el cultiu; amb unes característiques culinàries excepcionals.

Es recomana per a risottos, arrossos caldosos i melosos. Té una gran resistència a l’empastat.

A l’estar elaborat en un molí artesà i baix la tradició familiar de més de 100 anys, no porta cap additiu  de conservació. Per això, l’envasem  al buit per a no perdre les seves propietats culinàries i conservar les qualitats d’un arròs recent d’elaborat.

 

Temps de Cocció – Carnaroli blanc

La cocció, es cou de 3 a 4 minuts abans que la resta d’arrossos Carnaroli, mantenint totes les seves propietats de textura i sabor. Hi ha que treure l’arròs al punt. Per a risottos necessita 2,5 gots de caldo per un d’arròs.

 

Temps de Cocció – Carnaroli integral

L’arròs Molí de Rafelet “Carnaroli integral”, necessita 3,5 gots d’aigua o caldo per un d’arròs. La seva cocció esta entre 30-45 minuts.

 

Aquest arròs és ideal per a…

L’arròs Carnaroli blanc està especialment indicat per a risottos, arrossos caldosos o melosos. L’arròs Carnaroli integral és molt recomanable per a amanides, arròs bullit i arrossos per acompanyar plats, etc..

 

Conservació

Una vegada obert l’envàs o si el saquet perd el buit, amb el saquet de roba, s’ha de conservar l’arròs al frigorífic.  Això és molt important!

Pes N/A

També et pot interessar…