Crema d’arròs amb xocolata

5,75 

La crema d’arròs amb xocolata “Dely&Rice chocolate” Molí de Rafelet és un postre tradicional de la cuina catalana, amb una textura suau i sedosa, i un sabor intens i irresistible. Elaborada amb els millors ingredients, és totalment natural i sense additius. Perfecta per a endolcir qualsevol postre o sobretaules, o com a ingredient per altres receptes.

Categories:

La crema d’arròs amb xocolata “Dely&Rice chocolate” Molí de Rafelet és un producte artesanal elaborat amb els millors ingredients. Aquesta deliciosa crema és un postres tradicional de la cuina catalana, que es caracteritza per la seva textura suau i sedosa, i per un sabor intens i irresistible. Elaborada amb arròs de qualitat i xocolata negra pura, la crema d’arròs amb xocolata del Molí de Rafelet és un producte totalment natural i sense additius, la qual cosa la converteix en una opció saludable i deliciosa per a tota la família. La seva elaboració artesanal, a través d’una tècnica tradicional, garanteix un sabor únic i autèntic.

La crema d’arròs amb xocolata “Dely&Rice chocolate” és ideal per endolcir qualsevol postre o sobretaula, però també pot ser un ingredient clau per a altres receptes de cuina o pastisseria. És perfecta per a la decoració de postres o per a l’elaboració de postres més complexes, com ara pastissos, trufes, bombons, etc.

Aquesta crema d’arròs amb xocolata és un producte que és una opció deliciosa, natural i saludable per endolcir les teves sobretaules i compartir moments únics amb la família i amics.

Pes 0,280 kg

També et pot interessar…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top