Packs

 • El pack Paella per a dos és una opció perfecta per a gaudir d'una autèntica paella a casa, amb els millors ingredients i la màxima qualitat. Aquest pack disposa de tot el necessari per a elaborar la paella amb èxit: arròs artesanal Molí de Rafelet en la varietat que prefereixis (bomba, marisma, carnaroli o gran reserva) en les versions blanc o integral, també inclou dues cerveses d'arròs Theresa, un excel.lent fumet de peix i una culera de fusta. Una opció completa, còmoda i deliciosa per a compartir amb la família i amics.
 • El lot de productes Caprici és una opció perfecta per a gaudir d'una experiència gastronòmica completa i deliciosa. Inclou un paquet de 500gr de l'arròs Molí de Rafelet que tu prefereixis, una cervesa d'arròs Theresa artesana de qualitat, un postre tradicional i autèntic com és una crema d'arròs amb llet i una cullera de fusta. Aquest pack és una opció ideal per a regalar o per a gaudir en família o amb amics, i és una garantia de qualitat i sabor excepcionals.
 • Degustació

  22,00 
  El Pack Degustació és ideal per tastar els arrossos Bomba, Marisma i Carnaroli Molí de Rafelet, tres varietats amb les que podràs fer grans receptes.
 • Delta

  37,00 
  El Pack Delta és perfecte per conèixer el sabor de la nostra Terra i dels productes Molí de Rafelet. Consta de 3 varietats d'arrossos Molí de Rafelet (Bomba, Marisma i Carnaroli), una crema d'arròs amb llet, una cervesa d'arròs Theresa, un paquet de la farina d'arròs i una cullera de fusta.
 • Duo

  13,50 
  Disfruta de la combinació perfecta amb el Pack Duo del Molí de Rafelet. Aquest pack inclou una cervesa d'arròs Theresa i un saquet d'arròs bomba de 500gr, cultivat i elaborat amb passió i tradició en les Terres del Ebre. Ideal per als amants de l'arròs que busquen una experiència gastronòmica completa i autèntica.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top