Arròs

 • Arròs Bomba

  3,50 41,50 
  L'arròs Molí de Rafelet "Bomba" té una elaboració completament artesanal i un "sabor a arròs", un gust excepcional. L'arròs bomba és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, té una elaboració i assecat natural. Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral. 
 • Arròs Marisma

  2,50 21,50 
  L’arròs Marisma de Molí de Rafelet té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral. 
 • Arròs Carnaroli

  3,50 40,50 

  L’arròs Molí de Rafelet “Carnaroli” té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional; L’arròs Carnaroli és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, té una elaboració artesanal i assecat Natural . Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral.

 • Arròs Gran Reserva

  14,00 30,00 
  L'arròs Molí de Rafelet "Gran Reserva" és una varietat ancestral que es cultivava al Delta de l’Ebre de fa més de 80 anys. És una varietat que té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. L'arròs Gran Reserva és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors i un assecat natural.
 • Arròs Ecològic

  7,00 33,50 
  El nostre Arròs Ecològic és d'elaboració completament artesanal, preservant el sabor i la qualitat d'un arròs únic. Amb un gust excepcional és una excel·lent opció per als comensals més exigents.  
 • Arròs Bahia

  5,50 21,50 

  L’arròs Bahía té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top