Botiga Online

Descobreix les millors varietats d'arròs del Delta de l'Ebre i compra-les online sense moure't de casa.

 • Arròs Bomba

  3,50 41,50 
  L'arròs Molí de Rafelet "Bomba" té una elaboració completament artesanal i un "sabor a arròs", un gust excepcional. L'arròs bomba és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, té una elaboració i assecat natural. Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral. 
 • Arròs Marisma

  2,50 21,50 
  L’arròs Marisma de Molí de Rafelet té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral. 
 • Arròs Carnaroli

  3,50 40,50 

  L’arròs Molí de Rafelet “Carnaroli” té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional; L’arròs Carnaroli és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, té una elaboració artesanal i assecat Natural . Hi ha dues opcions a escollir: blanc o integral.

 • Arròs Gran Reserva

  14,00 30,00 
  L'arròs Molí de Rafelet "Gran Reserva" és una varietat ancestral que es cultivava al Delta de l’Ebre de fa més de 80 anys. És una varietat que té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional. L'arròs Gran Reserva és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors i un assecat natural.
 • Arròs Ecològic

  7,00 33,50 
  El nostre Arròs Ecològic és d'elaboració completament artesanal, preservant el sabor i la qualitat d'un arròs únic. Amb un gust excepcional és una excel·lent opció per als comensals més exigents.  
 • Arròs Bahia

  5,50 21,50 

  L’arròs Bahía té una elaboració completament artesanal i un “sabor a arròs”, un gust excepcional.

 • Cervesa d’Arròs Theresa

  3,75 14,00 
  La cervesa d'arròs Theresa és una cervesa lleugera i refrescant, amb un sabor subtil i autèntic. Elaborada amb arròs de qualitat i amb una tècnica artesanal, és una opció perfecta per a gaudir en qualsevol moment, acompanyada de plats lleugers i frescos. La seva versatilitat, juntament amb la seva qualitat i sabor únic, la converteixen en una opció imprescindible per a tots els amants de la cervesa i la gastronomia de qualitat.
 • La crema d'arròs amb xocolata "Dely&Rice chocolate" Molí de Rafelet és un postre tradicional de la cuina catalana, amb una textura suau i sedosa, i un sabor intens i irresistible. Elaborada amb els millors ingredients, és totalment natural i sense additius. Perfecta per a endolcir qualsevol postre o sobretaules, o com a ingredient per altres receptes.
 • La crema d'arròs amb llet "Dely&Rice" Molí de Rafelet és un postre tradicional i deliciós, elaborat amb una tècnica artesanal i amb ingredients seleccionats. La seva textura suau i sedosa, juntament amb el seu sabor subtil i autèntic, la converteixen en una opció imprescindible per a tots els amants de la gastronomia de qualitat.
 • Farina d’arròs

  3,00 6,50 
  La farina d'arròs del Molí de Rafelet destaca per la seva textura fina i suau, així com per la seva versatilitat en la cuina. Elaborada amb arròs de qualitat i sense additius, és una opció ideal per a celíacs i persones amb intoleràncies. Perfecta per a plats salats i dolços i per a la pastisseria.
 • Paella per a dos

  28,00 51,00 
  El pack Paella per a dos és una opció perfecta per a gaudir d'una autèntica paella a casa, amb els millors ingredients i la màxima qualitat. Aquest pack disposa de tot el necessari per a elaborar la paella amb èxit: arròs artesanal Molí de Rafelet en la varietat que prefereixis (bomba, marisma, carnaroli o gran reserva) en les versions blanc o integral, també inclou dues cerveses d'arròs Theresa, un excel.lent fumet de peix i una culera de fusta. Una opció completa, còmoda i deliciosa per a compartir amb la família i amics.
 • El lot de productes Caprici és una opció perfecta per a gaudir d'una experiència gastronòmica completa i deliciosa. Inclou un paquet de 500gr de l'arròs Molí de Rafelet que tu prefereixis, una cervesa d'arròs Theresa artesana de qualitat, un postre tradicional i autèntic com és una crema d'arròs amb llet i una cullera de fusta. Aquest pack és una opció ideal per a regalar o per a gaudir en família o amb amics, i és una garantia de qualitat i sabor excepcionals.
 • Degustació

  22,00 
  El Pack Degustació és ideal per tastar els arrossos Bomba, Marisma i Carnaroli Molí de Rafelet, tres varietats amb les que podràs fer grans receptes.
 • Delta

  37,00 
  El Pack Delta és perfecte per conèixer el sabor de la nostra Terra i dels productes Molí de Rafelet. Consta de 3 varietats d'arrossos Molí de Rafelet (Bomba, Marisma i Carnaroli), una crema d'arròs amb llet, una cervesa d'arròs Theresa, un paquet de la farina d'arròs i una cullera de fusta.
 • Duo

  13,50 
  Disfruta de la combinació perfecta amb el Pack Duo del Molí de Rafelet. Aquest pack inclou una cervesa d'arròs Theresa i un saquet d'arròs bomba de 500gr, cultivat i elaborat amb passió i tradició en les Terres del Ebre. Ideal per als amants de l'arròs que busquen una experiència gastronòmica completa i autèntica.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top